Läsnäolo pakollinen - vaan ei tänään

Runoilija rumpalipoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhuit vihan tunteesta
kerroit tuskasta liian suuresta
huusit kivusta voimakkaimmasta

Ja minä
olin liian kaukana painaakseni sinut rintaani vasten
ja kertoakseni
ettei ole mitään hätää

Lähdit pois
jotta voisit löytää
tulla löydetyksi

Enää sinua painaa tyyny kasvojen alla
pyyhit kyyneleesi

Aamu koittaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Sain loistavia mielikuvia.

Jos tässä ei ole tuskaa niin huh.
Puhut hienosti.
Pidän tästä.
Todella haikeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot