Kuuntele mua

Runoilija painovirhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2009
Viimeksi paikalla: 17.3.2020 1:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntelisit joskus,
antaisit mun puhua.
Tää vaikeneminen tuhoaa,
vie multa voimat kokonaan.
Sulla on kiire,
tai sä et vaan nyt jaksa.
Aina on joku syy olla kuuntelematta,
Aina on jotain tärkeämpää, jotain muuta.
En tiedä enää jaksanko, en ainakaan kauaa,
tää vaikeneminen meidät vaan tuhoaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tutun oloinen

 

Käyttäjän kaikki runot