Vivahde-eroja

Runoilija par

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2007
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 0:17

Asuinpaikka: Tukholma
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siinä tanner tömisee,
kun hevoset ...

valisti kylän mies
pientä poikaa.

Luontofilmissä kaurisuros
kosketti kevyesti
mielitiettyään kylkeen,

joka käänsi päätään,
lempeät silmät sanoen:
kyllä rakkaani!

Eikä tanner tömissyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea runo tämä

noh,onneksi virtahevot hoitavat lisääntymisensä vedessä...luontofilmi kertoi senkin.. :D

No sillai...luonto ajaa
tikanpojan puuhun...niinkös
se oli. Luonnon kosiopuuhat
ovat mielenkiintoisia ja
hellyttäviä, aiheuttaen
ajatuksia monenlaisia ;)

Suloinen runo...vivahde-eroja tosiaan, mutta toisinaan eroja ihan vaan muutenkin : )

söpö runo, kauriit ovat niin herkkiä

niin, erilaista on luonnossakin, kaunis hieno herkkä runo, rakkaudesta

Upeesti olet valinnut vastakkaiset puolet.
Ihana loppu.

Hyvä runo

Ihana bambiruno.

Voihan ripsien räpsäytys mitkä fiilikset ;)

Joskus hipaisu riittää ilman lipaisua :D

Kaonis loppu runossais!
Ossoo ne elläimettii rakastoo hellästi.

Hienosti viet tässä runoa eteenpäin. Kovasti pidän!

Vahva alku muuten niin
suloisessa runossa.

Hyvin kuvattu rakkauden herkkyyttä!

Niin, kukin tavallaan.
Rakkaudesta. Kuten muustakin.

Kovasti Tykkään tästä <3

Olipa pirteä aamun avaus.

Tässä tosi herkästi yhtyvät saman asian eri laidat luonto ja ihminen.

Hienosti vivahde-erot tuot esiin. Upea oivallus.

Tämä sai hymyilemään:-)

Rakkaudella ratsastamista!
Sai hymyilemään:-)
Tuo kyljenkosketus yltää iholle asti. Kaunista sanailua.
Veikeä runo! Saahan tuo joskus tömistäkin, joskus sit ei.. ;)
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
par Muistuttaminen 26.12.2014 3 Runo
par Hyvin suunniteltu 29.12.2014 16 Runo
par Vivahde-eroja 14.1.2015 22 Runo
par Painajainen 6.2.2015 1 Runo
par Kuntosali 27.3.2015 6 Runo
par Jarrut 2.4.2015 11 Runo
par Muistot 5.4.2015 19 Runo
par Mitähän? 26.8.2016 19 Runo
par Moka 12.4.2018 5 Aforismi
par Ajatus 23.4.2018 20 Runo