Nimetön

Runoilija Lasienkeli91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjottaminen tuo helpotusta, kun ei osaa kertoa asioita vaan suoraan...
 

Sinä lähdet,
Minä jään.
Palaat kotiin,
Ja silti kuolen ikävään.
Olet päiviä poissa,
Jaksan silti odottaa sinua.

Rakastan sinua,
Päivä päivältä enemmän.

Luotan sinuun,
Olethan sanonut ettet koskaan minua voisi satuttaa.

Ei minulla olisi mitään ilman sinua.

Selite: 
muusikon vaimo <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot