Nimetön

Runoilija Lasienkeli91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjottaminen tuo helpotusta, kun ei osaa kertoa asioita vaan suoraan...
 

Se kuutamo ilta,
ja lavatanssit.
Sinun pilkkeesi silmäkulmassa.

Katselin sinua,
nautiskelin äänestäsi,
esiintymisestäsi.

Illan päätteeksi,
vaihdoimme muutaman sanan.

Pieni iltakävely,
sen tanssilavan liepeillä.
Katseiden vaihtoja,
ja yksi ainoa suudelma.

Sen suudelman muistan ikuisesti,
kun nukahdan viereesi rakas.

Toivottavasti saan olla tässä ikuisesti .

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vinkki, lavatanssien tauol kandee käydä naimas puuta vasten, suudel samal
jatka kirj

 

Käyttäjän kaikki runot