Nimetön

Runoilija Lasienkeli91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjottaminen tuo helpotusta, kun ei osaa kertoa asioita vaan suoraan...
 

Sattuu, kun lähdit.
Sattuu, kun tässä kävi näin.

Mutta onneksi meillä on muistot.
Muistot yhteisistä hetkistä,
siitä kuinka saimme toisemme nauramaan,
siitä, kuinka alkoi tuntua että olet paras ystäväni.

Muistot siitä, miltä tuntuu kun toinen
välittää,
rakastaa
ja tulee rakastetuksi.

Muistot siitä, kun
salaa suudeltiin
alakertaan paettiin,
toisiimme takerruttiin,
koko muu maailma unohdettiin.

Kiitos näistä kahdesta viikosta,
olet sydämessäni aina.

Sieltä puuttuu nyt palanen,
mutta ehkä jonain päivänä,
se palanen vielä löytää paikkansa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot