Vaellus

Runoilija Murheellinen Ritari

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielevä Hidalgo
 

On kuin usvainen pelto,
tai sumuinen tie,
tää elämän polte,
mikä eteenpäin vie.

Eteenpäin et näe,
mitä tuleva tuo,
jos tää elämän säe,
vielä jatkoa suo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se on. Kauniisti kirjoitettu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot