Piikkejä

Runoilija Murheellinen Ritari

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielevä Hidalgo
 

Varrella elämän polun,
sai moni rakkaus alun,
moni neito hurmaava,
suhde niin lupaava,
ritarin vei sydämen,
itse sen usein särkien.

Nyt yksin kulkee,
prinsessastaan haaveilee,
toivoo vielä joskus,
löytyy rakas ja *puspus*.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot