Keskiviikko

Runoilija Sonne

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.6.2022 11:23

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.12.1991

Elämä, Se on umpikuja
 

Minä olen tuijottanut tyhjää paperia
jo kaksikymmentäviisi minuuttia
tahtoen kirjoittaa siihen tunteeni
sinua kohtaan.

Yritän, mutta pelkäänpä että
sanoilla ei ole tarpeeksi voimaa
ilmaisemaan tätä tunnetta.

Minä haluan kertoa sinulle,
että olen hulluna sinuun.

Minä haluan kertoa sinulle kuinka
se tapa miten katsoit silmiini,
se tapa miten kosketit ihoani,
se tapa kuinka silitit hiuksiani
ja ennen kaikkea se tapa miten suutelit huuliani
tuntui lämmittävänä poltteena sielussani asti

Haluan kertoa sinulle, että ne hetket
jotka sain kanssasi viettää
veivät tajuntani toiseen ulottuvuuteen

Kun sinun oli aika lähteä
veit sydämeni mukanasi
ja minulle jäi vain tyhjyys ja kaipuu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässon poltetta.

Tiedän liian hyvin mistä puhut, ehkä joskus voi vielä nähdä sen valon uudestaan. Hyvää syntymäpäivää :)
ihana! :) Tolta on itsestäni tuntunut joskus myös, vaikkakin kauan sitten..
 

Käyttäjän kaikki runot