Ilman yötä ei voi tulla päivää

Runoilija Sonne

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.6.2022 11:23

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.12.1991

Elämä, Se on umpikuja
 

Kuin yöstä ja päivästä, 

sinusta on tullut osa minua 

rakkaudestani sinuun on tullut polttoaineeni 

ja sylisi lämmöstä on tullut kotini 

  

Minä aistin sydämelläni 

jokaisen kerran, kun sinun sydämeesi sattuu 

  

Silloin minä hajoan 

miljoonaan pieniin osiin 

  

Minä tunnen surusi omanani 

ja kuinka se murskaa sisintäsi 

  

Silloin minä itken tuhat kyyneltä 

ja vielä tuhat lisää 

  

mutta vuoksesi hajoaisin miljooniin pieniin osiin yhä uudelleen 

ja itkisin tuhansia kyyneleitä loputtomiin, 

jotta sinun ei tarvitsisi 

  

koska sinä olet minun valoni pimeydessä 

vaikka et jaksaisikaan loistaa 

  

Sinä olet minun rakkauteni 

ja vuoksesi rikkoutuisin uudelleen ja uudelleen 

kunnes sinä olet ehjä jälleen 

  

sillä kun sinä olet taas onnellinen 

minäkin kukoistan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus toiseen ihmiseen, itse irroitin tähän vanhemman rakkauden lapseensa, jostakin.
Kiitos runon kirjoittajalle.
Kaunista ja koskettavaa kerrontaa.
Onpa kaunis runo. Antaa toivoa elämälle :)
 

Käyttäjän kaikki runot