Kuollut.

Runoilija Pakkopaita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei miul oo mitää sanottavaa enää. Tyhjä pää.
 

Kuollut,

eikä

koskaan

tule

takaisin.

Kuinka sen voi ymmärtää ja hyväksyä?

Poissa,

ikuisesti.

En kestä tätä tuskaa.

Kaukana,

liian

kaukana

minusta.

Eikä koskaan enää ole luonani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen, mutta nätisti kirjoitettu.

hieno yksinkertaisuudessaan ! :)

Hieno runo, ei voi muuta sanoa :) <3

Koskettava runo, ihanan 'helppolukuinen' erottuu edukseen muista kuolema aiheisista runoista. Tiedän myös tunteen joka heijastuu tästä. Mutta kaunis, pidän tästä.

Todella hyvin kuvaat kuolemaa.
Minä pidin tästä.

Ihanan sekavan selvä runo. Pidän. Tämä koskettaa.

 

Käyttäjän kaikki runot