ikuisesti muistoissani

Runoilija Pakkopaita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei miul oo mitää sanottavaa enää. Tyhjä pää.
 

Miksi yksi elämä loppuu toista aiemmin?
Aina joku jää kaipaamaan
Suremaan
Kyyneleet valuvat
Pian ne kuivuvat
Suru laantuu
Kaipuu katoaa
Asia häviää mielestä,
mutta ei koskaan muistoista.
Sinä olet ikuisesti muistoissani.
Koskaan et sieltä katoa.
Toivon, että sinun on nyt hyvä olla.
Pienen hetken viivyit elämässäni,
liian pienen.

Selite: 
R.I.P Retu <3 18.5.06
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kaipausta. Muistot jää.

hieno ja ihana runo.. tykkäsin

 

Käyttäjän kaikki runot