Rietasta

Runoilija Granfolm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen keskellä
Nautinnon ja himon täyttämien huoneiden
Hän kutsuu sitä kidutukseksi
Riettauden ja rakkauden iholla
Hän kutsuu sitä sen saastaksi
Ja se johdattaa hänen katsetta
Joka koskettaa minua
Riimitetyllä sormella
Saan sen paljaaltaan kohdata
Sirpaleisin silmin huomata
Kuinka se vihaa
Tätä rietasta rakkautta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olaa! hyva I like I like.

olaa! hyva I like I like.

 

Käyttäjän kaikki runot