Kannattele sadetta

Runoilija Granfolm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pisimpään huokaukseen
kaukana kotoa
Hukkuu huopatossuilla hiipivä toive
Piirtää sille viivojaan
vasten unista rantahiekkaa
Kertoo ajasta hukkuneesta
Jonka jokainen ehtii unohtaa
ennen kuin sitä aikaa olikaan
Siinä ajassa vain me olemme
Hiljaisuuden rikkumattomassa rauhassa

Kaikesta huolimatta
Todellisuuteni elää unessa
Tahdon kai uskoa valheita
Tarjoa minulle
kaksi askelta

Tarjoa kauniita kuvitelmia
Kaksipuolisen peilin
Josta vihdoin näkisin
kauniin itseni
takana näiden kasvojen
jonne sen lukitsin

Yhä kannat silti sadetta perässäsi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot