Kulkureiden kuppila

Runoilija Granfolm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerran joskus kauan
Luulin olevani osa
jotakin mitä pidät lähelläsi
En kuulu suurin saleihin
sykkivän tunteeni annan
mielummin kulkureiden kuppiloihin

Jaksa en hienostelua
enkä astele kevein askelin
muistojeni lävitse
Menneisyyteni salat jotka sisimpäni pitää lämpimänä
haisevat tupakalle huulillasi

Anna minun olla
jos et osaa korjata
syrjittyä haavaa
Muutamatta katseeni suuntaa
Ainakin olen se kenet itse tunnen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot