Ylin parveke

Runoilija Granfolm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ylin parveke vasemmalla
sieltä näkee tähdenlennon
Pisin huokaus
kaukana kotoa
Hukuttaa toiveen hennon
Piirtää sillä viivojaan
vasten rantahiekkaa
Kertoo ajasta hukkuneesta
Jonka jokainen ehtii unohtaa
ennen kuin sitä aikaa olikaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot