Tuohtunut

Runoilija Granfolm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Raiskaa minut valheillasi
anna tuulen tuoda
minulle usvaisia toiveita
Kun yrittää en enää uskalla

Lyö minut seinään
anna minulle hyvä syy surra
Kosketa rohtuneella sormella
jo kertaalleen kuollutta ihoa

Ja niin
Ontto ruumiisi itsekseen
tuohtuneessa kuplassaan
tahtoo löytää rakkauden
Miksi kehtaat sitä pyytää
miten luulet olevasi sen arvoinen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot