Elämä riekaleina

Runoilija juhis89

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaiken saa jos pyytää... jos ei pyydä ei voi saada mitään!!! mun mese ossan saa ottaa jos haluaa...
 

mun elämä päättyy,
ei ole syytä jatkaa tätä rataa.
pahaolo jyllää sisälläni, viikatemies katkoo suoniani.
Viimenen suoni poikki kun napsahtaa, kaadun maahan ja henkeni ylöspäin lennähtää.
Joudun saatanan armoille ja kuumille kiville.
Mut tuskin kukaan välittää misä olen mitä teen.
Yritän kestää mutten tiiä kuinka kauan enään jaxan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika perus. Häiritsee toi "jaxan"

taitaa se elämä olla riekaleina itse kullakin.. musta tämä on hyvä.. hyvin kuvaa sitä pahaa oloa.. kiitos arvostelustasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot