Unelmaako tää on

Runoilija mintsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen, herkkä ja välillä niin vihainen elämälle
 

Kätesi vaeltavat
vartalollani.

Huulesi painuvat
iholleni.

Kuuma suudelmasi
saa vavahtamaan.

Voiko totta olla tää,
vai unelmistako
kohta herään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä :-)
pidin

hieno

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot