Läpsy poskelle

Runoilija mintsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen, herkkä ja välillä niin vihainen elämälle
 

Siskoni mun,
jospa olisit tiennyt
miten paljon sattui
pieni läpsäisy,

olisitko tehnyt sen
vai vielä hieman miettinyt.

Rakastan sinua
vaikka satutitkin.

Unohdan asian
vaikka anteeksi en anna.

Olethan minun SISKONI.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot