Jäätelökakku

Runoilija Neiti Kevät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilvessä pilvimarjoista
 

sade
sade
sade

takki muuttuu mustaksi
kenkien pohjat kostuvat

semiboheemi asunto;
muusikoiden halvat huvit

"joko saitte tarpeeksenne?"

sama ihana hymy
katse lämmin, kuin ennenkin.

äänilevyn raidan nopeutuessa
oloni on kuitenkin epämukava.

nauran kanssasi, vaikkei nauratakaan
kai aika tekee vihdoin tehtäväänsä

en suostunut uskomaan
etteivät asiat menisi kuin elokuvissa;
käsi kädessä, sateenvarjon alla.

nyt liukenen vesinorona paikalta
syksyntuoksuiseen iltaan

enkä enää ajattele sinua.

Selite: 
ihanaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot