Vain vihainen elämälle

Runoilija Noitceffa Sesuac Noitnetta

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

harmaitten siipien kahinuksia.
 

En saa unta.
Painajaiset toistuvat samoina joka yö
Tunkeutuvat mieleeni
Mutta se on merkityksetöntä,
Verrattuna siihen tuskaan mitä maailma näkee.

Kaikki se kipu joka sydämeen kertyy
Ja kaikki se tuska joka sisimpään kätkeytyy
ei niitä saa pois.
Niitä ei saa pois koska ne ovat osa ihmistä
Pieni pala tasapainotonta luontoa

Saatanan kylmät onkalot
Helvetin mädäntyneet kujat
Niistä puhutaan mutta kukaan ei niitä tunne.
Niinkö hyvin se on itsensä piilottanut
niinkö syvälle pesänsä rakentanut?

Kaikki se huoli painamassa maahan
Taakka joka pitkin päivää muuttuu raskaammaksi
jonka unet vain vievät pois
Silti kyynelet maistuvat yhä yhtä suolaiselta kuin meri.
paha nukkuessakin on aivan lähellä.

te vain jaksatte minulle huutaa kuin kuurolle.
Voisin sanoa Kuoleman raatelevan sieluani
mutta se olisi pelkkä hullunkurinen lausahdus.
Te ette näe kipua yhdenkään silmissä
vaikka katsotte suoraan kohti.

Yksin yön tunnit kiitävät
tekevät maailmasta niin kovin hiljaisen~
yksikin hengenveto on ponnistus
Jälki vapaudesta.
Vai oliko se vain refleksi ajatuksesta, en tiedä.

Suljen silmäni ja painajaiset palaavat
Visusti piilossa olleet
Mutta nyt niin selvästi tässä
Hiipivät takaisin ja kuiskivat huolia ja murheita
ehkä ne pitävät minusta.

Uniini myös tuo loputon huuto minua seuraa
Huudan itsekin jotta se katoaisi toisaalle
(pieni hetki huvia, kai te sen sallitte?)
Niin kauan kunnes hukun päässäni pyörivään usvaan
Eikä kukaan lopultakaan kuule tätä tuskaa.

Herään.
nousen hitaasti istumaan, hengitän kevyesti
ikkunastani näen sateen joka puhdistaa asfaltin hiekasta
Hymyilen, ei ole tarvetta pelätä aamulla.
Sateen jälkeen madot ryömivät pimeistä koloistaan asfaltille.

Tänä aamuna ei aurinko paistanut
Nousin vain ja kuvittelin nousevani auringon mukana
Astuvani paljain jaloin kostealle nurmelle vaikka
minullahan oli kengät jaloissa ja maassa oli lunta.
Olipa sentään kerrankin kaunis aamu.

Selite: 
...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot