Purppuraa

Runoilija Noitceffa Sesuac Noitnetta

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

harmaitten siipien kahinuksia.
 

meri ja taivas maalaa mulle eri väreillä
sade ja tuuli laulaa mulle eri sanoilla

samaa säveltä
samaa taulua

jos rakkaus olisi maku
se maistuisi purppuralle

Selite: 
help me escape, hun.
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkaus maistuu... eikun.

pidän

tykkään tästä!

Rakkautta parhaimmillaan on lehmä. Minä ja puolisoni olemme sitä mieltä. Lehmä on hupaisa limaturpainen elukka.

oh yeah.

 

Käyttäjän kaikki runot