EN ROUTE

Runoilija Noitceffa Sesuac Noitnetta

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

harmaitten siipien kahinuksia.
 

Ajetaan ylös alas mäkiä
Toisinaan mutkia tiessä
Eihän se meitä hidasta
Kuunnellaan hyvää musiikkia
Vaihdetaan elämiä kuin kappaleita
Paina sitä missä lukee
<-<-

Kuka ketäkin haukkuu mielenvikaiseksi
Joskus kuolema käy mielessä
Jos unohtaa elää
Tulee oman menneisyytensä takaa ajamaksi.
Enkelin kaltainen, ihmisen muotoinen
Jokaista silmiin katsoo, kuiskaa
next

Katsella ulos bussin ikkunasta
Vieressään vain muistoja
Toisten hylkäämänä
Alkaa ajatella ehkä myös
omilla aivoillaan.
Tauluun ilmestyy punaisilla kirjaimilla
stop

Selite: 
sellainen reissu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot