Mmrrau

Runoilija Heartagram

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Liian sekaisin ollakseen totta. -96
 

Sinä tanssitat minua vaikka vain kävelet vierellä
Välität vaikket sano sanaakaan
Rakastat, vaikkei siitä olla puhuttukkaan

Tunnen oloni niin hyväksi
Vaikka pelkoani voi kuvailla helvetilliseksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot