Ole minun

Runoilija Heartagram

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Liian sekaisin ollakseen totta. -96
 

Tätä minä en suostu menettämään
Haluan vaikka pakottaa sinut jäämään

Ota minusta kiinni, heitä vaikka seinään
Sinun on pakko tottua kehoni värinään

Alista minua, käske tottelemaan
Ole vaikka ilkeä, aivan sama
Koska minä suostun tottelemaan

Kerro mitä haluat, minä toteutan
Haluan vain rakkautta, sinut minä haluan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot