Sataa.

Runoilija Mistake

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

CAN'T YOU SEE, YOU'VE BEEN MISTAKEN.
 

Sataa.

Hengitykseni huurtaa
kuvioita ikkunaan.
Sormillani siihen piirrän
särkyneen sydämen.

Ulkona sataa
vesipisaroiden ropistessa asvalttiin
niin myös sisälläni sataa
kyynelten poltellessa silmäkulmiani.

Odotan poutapäiviä
odotan auringonvaloa

joka haihduttaisi pois
särkyneen sydämen ikkunasta
paistaisi minunkin sisälleni

ja kuivaisi sataneen kyynelpisarat
poskiltani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Mistake ... 11.2.2006 12 Runo
Mistake En uskalla rakastaa 12.12.2005 7 Runo
Mistake Kiitos 18.8.2005 0 Runo
Mistake Nimetön 19.8.2007 3 Runo
Mistake Nukkumaan 28.5.2005 7 Runo
Mistake Pieni hetki 18.8.2005 13 Runo
Mistake Sataa. 25.5.2005 0 Runo
Mistake Some day 18.8.2005 3 Runo
Mistake Tyttö ja poika 24.10.2005 14 Runo
Mistake Uudelleen 26.5.2005 0 Runo