Some day

Runoilija Mistake

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

CAN'T YOU SEE, YOU'VE BEEN MISTAKEN.
 

Some day I will fly
today my wings are too weak
Some day I will forget
today my memories are too strong
Some day I will smile
today I have only my tears
Some day I will carry my dreams out
today I still build my castle in the air
Some day I will love
today I have only a hope and a faith.

Selite: 
Virheitä varmaan löytyy, saa huomautella !
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmmm, Virheitä. ehkä joitakin aivan pieniä idea oli hyvä.

Mieki tykkään englanninkielisistä runoista ja tää on upea sellainen!! i like it!

Tämä on aivan ihana runo, aikoo tehdä jotain tulevaisuudessa.. ehkä tulee toteen, ehkä ei. mutta toivottavasti.

kiitos paljon arvostelusta.:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Mistake Tyttö ja poika 24.10.2005 14 Runo
Mistake Pieni hetki 18.8.2005 13 Runo
Mistake ... 11.2.2006 12 Runo
Mistake En uskalla rakastaa 12.12.2005 7 Runo
Mistake Nukkumaan 28.5.2005 7 Runo
Mistake Nimetön 19.8.2007 3 Runo
Mistake Some day 18.8.2005 3 Runo
Mistake Sataa. 25.5.2005 0 Runo
Mistake Uudelleen 26.5.2005 0 Runo
Mistake Kiitos 18.8.2005 0 Runo