Mitä tänään syötäisiin?

Runoilija Tänään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen mietteliäs elämän seuraaja. Pohdiskelen asioita. Syvällisiäkin. Rakastan runoja. kirjoittamista. Pieniä tarinoita... Jos haluat lukea mietteliäitä, pohdiskelevia ajatuksia suosittelen lämpimästi Adithean ja Hexian runoja!
 

Kun ei elämässä mitään helppoa,
niin koitappa keittää keittoa!!
Vaikka kaupasta perunoita pussissa saakin
tulee silti vastaan homma rankin:
ne pitää kuoria!
Siinä samalla voi kyllä karistaa huolia.

Kun perunat on sitten kuorittu
ja muut aineet pilkottu...
hetkinen!
muut aineet pilkottu?
Muut ai-neet pil-kot-tu, tavaan,
ja varovasti jääkapin oven avaan.
Reseptissä lukee porkkanoita,
onhan tuossa pussissa noita.
Entä lanttua, tai selleriä?
lihaa jossa läskiä!
Vesi kiehuu jo kattilassa,
kun koko homma on vasta alkamassa.
Ehkei tänään keittoa ruuaksi.
Kulkeehan tuo pitsataksi...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvaat erilaista päivää

 

Käyttäjän kaikki runot