Toivo

Runoilija feather

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.1.2012
Viimeksi paikalla: 4.10.2022 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tarpeeks yritin,
mut psyyke petti,
henkinen helvetti,
yritin sulle selittää,
mut halusit vaan selättää,
mitkä oli ne puheet: " en satuta ikinä enää "
toisin kävi,
taas kerran,
hyvää kesti sen hetken verran,
paha olo päivästä toiseen,
mut täältä viel nousen,
vahvempana kun koskaan ennen,
kukaan ei tätä tyttöä enää satuta,
kyyneleet silmistä valutan,
mut jatkan silti matkaa,

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot