P*skaa

Runoilija feather

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.1.2012
Viimeksi paikalla: 4.10.2022 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sairas mieli mieli sairas,
tunteiden turruttamana,
itsemurhan rajalla, hajalla
pelkääjän luonne, sitä ei saa näyttää
se tulee ja sitä hyväkskäyttää
sut on sillo helppo murtaa,
rikko sisältä sen ainoon asian mikä on kultaa
menneisyyttäs et voi muuttaa,
ympärilläs enää muuta ku mustaa,
päässä pyörii ne tapahtumat.
se alkaa, ahdistut,
pelko ja paha aavistus
Et pysty olee vahva,
oot heikko, luuseri, vitun paska
apua et saa,
se lyö lisää naamaan,
ei turvaa.
stressi sua raatelee.
fyysisesti kuihtunu,
haaveet muuttunu,

Selite: 
Joskus tein kun oli hieman paha mieli. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot