Muistatko?

Runoilija feather

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.1.2012
Viimeksi paikalla: 4.10.2022 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko sen päivän, sen ensimmäisen päivän kun tavattiin
aamu seiskaan asti hengattiin
Muistatko kun toisiimme ihastuttiin,
ja ikuista rakkautta vannottiin
Halattiin ja suudeltiin

Muistatko kun hassuteltiin.
Muistatko kun sanoit, että oon sun enkeli?
Sun kaunis oma enkeli, jota kukaan ei saa satuttaa.
Kaikelta pahalta suojelet. Olet mun turva. Muistatko?

Vuosi eteenpäin..
Muistatko kun löit mua?
Muistatko ne hetket kun kuristit mua? Potkit mua?
Entäs ne hetket kun pidit mua kylmässä suihkussa?
Näitkö sen pelon, sen kauhun mun silmissä?
Muistatko sen kun revit hiuksista? Entäs sen kun hakkasit mun päätä seinään?
Entäs kun huusit täysiä mun korvaan? Huorittelit?

Enkö ollutkaan sun enkeli?

Selite: 
Tositapahtumaan perustuva runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rajua ja vahvaa tekstiä. Rankimmatkin kokemukset kääntyvät kuitenkin - onneksi - voimaksi loppujen lopuksi; mikä ei tapa niin se vahvistaa, kuten sanotaan. Runossasi kiehtoo etenkin kepeä ote vakavaan asiaan, mikä retorisena keinona toimii erinomaisesti. Voimia sinulle!

 

Käyttäjän kaikki runot