vielä..

Runoilija vesikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vielä yksi viilto, sitten ei enää.
Vielä yksi päivä syömättä, sitten ei enää.
Vielä yhdet kyyneleet, sitten ei enää.
Vielä yksi suudelma, sitten ei enää.
Sitten kaikki loppuu..
Pienen elämän loppu.

Selite: 
hmmh..
Kategoria: 
 

Kommentit

oon kokenu ton tunteen.... ja noi asiat.... osaat kirjoittaa tosi ihanasti!!

hyvä runo :) aiheen tajusi aika nopeasti

 

Käyttäjän kaikki runot