kaipaan sinua.

Runoilija vesikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Painan väsyneet kasvoni vasten ikkunaa.
Lasi on kylmä, hengitykseni muuttuu sen pinnalla huuruksi.
Piirrän siihen ikäväni, rakkauteni sinuun.
Kaipaan sinua.

Selite: 
ikävä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän Suloinen kaikessa kaipuussaan.

Ikävä on käsin kosketeltavaa.

koskettava ;< jotenkin loppujen lopuksi luonnollinen tilanne voisin kuvitella itteki ton tapaseen <3

Herkkää..

Niin kaunis ja herkkä ***

Ikävä. Se on niin lähellä.

Helvetin kaunis <3
Herkkää :)

 

Käyttäjän kaikki runot