Kisälli

Runoilija Lexa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tekstini, ovatko ne runoja vai eivät? Suurin osa niistä kuitenkin syntyi aikoinaan kitara kädessä. Biiseiksi, tai ainakin sellaisten aihioiksi... Ja kaikkein vanhimmat tuntuvat itsestäni parhailta. Onko jo keski-iän kriisi iskenyt?
 

Nyt tiedän sen tunteen, joka syntyy kun lähdet pois.

Et kauas, etkä niin, ettet tulisi takaisin.

Mutta niin, etten voi seurata sinua, liittyä seuraasi ja olla läsnä irtautumisessasi arjesta.

Jotkut kutsuvat sitä mustasukkaisuudeksi, toiset omistuksenhaluksi.

Aivan sama, minulle se on oppimista, rakas!

Selite: 
Lauralleni...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ihana runo rakkaallesi<> pidin kovasti :) :)

 

Käyttäjän kaikki runot