Sinulle vihreäsilmäinen mies

Runoilija kääntöpuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on hampaassa reikä jos toinenkin,
Ne samat sydämessä,
Purkkapopilla paikatut,
Känniviesteillä tiivistetyt

Sitä kun huomaa valahtavansa toisiin järviin,
Hukkuvansa tummansinisistä nyt vihreisiin

Ja ne samat rakkausrunot raikaa,
Ylistäen rumaa sanomaa,
Purkkapopilla paikattua,
Känniviesteillä tiivistettyä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan loistava! muuta ei kait tarvitse sanoa?

 

Käyttäjän kaikki runot