Kohta 20-vuotiaalle

Runoilija kääntöpuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minusta piti tulla runotyttö
Herkkä hauras taiteilija
Matemaatikko ja nuori älykkö
Toimistosihteeri ja johtava lääkäri

Tänä päivänä minut löytää raksalta
Viikonloppuisin kehästä
Keskeltä hien, eläimellisyyden
ja miehuuden:
Halun tuntea kipua ja kestää se

Ehkä olen ainoa
Joka näkee kuinka olen kasvanut
Miten minusta on tullut jotain
Mihin kasvoin: en pyrkinyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot