25142401 sekunttia

Runoilija kääntöpuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siitä kun jätit minut
Hänen takiaan
Ja niin juu,
aloit seurustelemaan
Syntymäpäivänäni

Lottosin numeroillasi
0,25 senttiä
Siinä kaikki mitä olen sinulta saanutkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

katkeraa ja rehellistä tekstiä. ovela. it's payback time, toivotaan et numeroilla natsaa.

Sentäs melkoinen summa tuo. Ehkä sillä lasillisen lähdevettä juo

 

Käyttäjän kaikki runot