Vain parhaat yksilöt parittelevat

Runoilija kääntöpuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En uskalla
Katsoa suoraan silmiin,
Lintulaudan sulkapöyhkeitä talitinttejä

En varsinkaan sitä yhtä
Joka roikkuu
Hurjalla vauhdilla keinutellen talipallossasi

Niin se vain on:
Minä aliravittuna ja jätettynä,
En osaa syödä kuin kädestä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot