Rakkauden Rautalanka

Runoilija Dicentra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 23:13

Asuinpaikka: Sauvo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.1.1964

 

Älä väännä
rakkauden
Sanomaa minulle
Rautalankaversiossa

Älä mahduta
Rakkaudentavuja
rivien Väliin, sillä
enhän minä Niistä
sitä lukea
Osaisi

ethän yritä
Vaatimattomalla
Eleellä osoittaa
tunteitasi
minua Kohtaan

Mutta kun
sinä Haluat
minua
Ota minut
Kysymättä
minulta
Mitään

Aa©Cee 2014

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot