Irti

Runoilija Hidas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"There are two means of refuge from the miseries of life: music and cats" - Albert Schweitzer.
 


vain irti voi olla yhtä, rakastaa

sitten kun ymmärtää:

ei ole kiinnipitäjää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika miettimään pistävä runo, mitä tästä nyt sanois.. hyvä kuitenkin, lyhyt, mutta hyvä. jännä fiilis tuli, ku alko miettiin mitä tarkotat. kaikki omalla tavallaan.

miten sinä saatkaan näin vähiin sanoihin kätkettyä niin suuren merkityksen!?
tämä runo kosketti minua ehkä eniten.. se tunne, jonka kanssa luultavasti ensi kesänä monta kertaa tulen yöni valvomaan..... tässä runossa, vähän sanoja, paljon tunnetta!

kiitos!:)

 

Käyttäjän kaikki runot