Liekki rakkauden

Runoilija Neitonen79

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.10.2016 1:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.11.1979

Romanttinen haaveilija...
 

Sisällä lasikuution
loistaa liekki kynttilän.
Sydän punainen
heijastuu kauniisti seinälle.

Liekki tuo
niin villisti leiskuva
tuo mieleeni rakkauden,
sisälläni virtaavan kuuman tunteen.

Se tuo mieleeni hetket
jolloin katselimme toisiamme
vain kynttilämeri ympärillämme
ja tulikuumat tunteet
vasta alkaneen rakkauden.

Se tuo mieleeni sydämen
tulella poltetun,
ne tulikuumat kyyneleet,
jotka polttivat arvet poskiini.

Mutta niin kauan,
kun tuli elää,
niin kauan kuin liekki rakkauden
leiskuu sydämessäni
tiedän, että kaikki on hyvin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot