021112

Runoilija Reveur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2005
Viimeksi paikalla: 18.1.2020 21:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All men must die. Once or twice.


At the very moment I wanted to tell you about everything;
how I missed you when my lips tasted for a brief moment
just like they did sometimes after kissing you... my beautiful sunrise.

I'm starving but not hungry,
I'm too tired but not sleepy.

---

Sukupolvi X

Väliinputoojat;
tarinoita meistä ihmisinä.


Kapina on hyvä syy elää.

Jalat tukevasti ilmassa ja levoton mieli.


.


I don't suffer from my insanity. I enjoy every minute of it.


Selvittämässä merkitystä sanoille 'minä rakastan sinua'.
 
uskoisitko jos kertoisin että
olen minäkin pelännyt
huutanut tärykalvoni rikki

että olen minäkin tippunut
ja unohtanut niin että
unohduin kai itsekin.
Selite: 
Nyt minä maalaan; kaiken sen minkä näen ja kaiken mitä en. Kaiken mitä on ja kaiken mitä ei. Ota minut tällaisena tai älä ota ollenkaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakas ja hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot