Tyttö tahtoo kuolla

Runoilija Reveur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2005
Viimeksi paikalla: 18.1.2020 21:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All men must die. Once or twice.


At the very moment I wanted to tell you about everything;
how I missed you when my lips tasted for a brief moment
just like they did sometimes after kissing you... my beautiful sunrise.

I'm starving but not hungry,
I'm too tired but not sleepy.

---

Sukupolvi X

Väliinputoojat;
tarinoita meistä ihmisinä.


Kapina on hyvä syy elää.

Jalat tukevasti ilmassa ja levoton mieli.


.


I don't suffer from my insanity. I enjoy every minute of it.


Selvittämässä merkitystä sanoille 'minä rakastan sinua'.
 
se on ajatellut sitä jo kauan -
niin kauan ettei tiedä enää muusta ei

tahdo enää muistaa.

silmät suljetaan synkronoidusti kun
uskallus loppuu kesken, ei niin

nuori sydän voi olla rikki ei
niin puhdas sielu tallattu?
yhteisymmärryksessä
jätetään ymmärtämättä
että kipu on kuitenkin
aina kipua.
Selite: 
Little sister, little sister, never grow up. Little sister, little sister, stay forever young.
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa

pidin

hieno.

Niin.. kipu on aina kipua. Pitää lukea nuo loputkin kun malttaa.

 

Käyttäjän kaikki runot