Kuvittelit kaiken kaltereiksi

Runoilija terminaali

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.9.2010
Viimeksi paikalla: 29.5.2020 14:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.5.1982

"There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die. " Hunter S.Thompson
 

Kuljit ohitseni aina hymyni varastaen.
Teit sen aina niin kauniilla kasvoilla
joihin en väsyisi koskaan.

Kiedoit kätesi ympärilleni
ja kerroit

rakastuneesi silmiini.

Silti vartijan vaatteissa,
olit kai unelmiesi vanki.
Malttamattomana

odottamassa vapautta,
yksinäisyyttäsi vartioiden.

Kuvittelit kaiken kaltereiksi.
Pystytit monumentin muistoillemme,
yhteisille hetkille, joita kaipaan.

Vain ollaksesi taas nuori, tuijotit
ikkunaa joka pian muuttaisi maisemaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tarina tässä, pidän.

Haikean kaunis runo. Tässä on jotain joka osui ja upposi! Upea tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot