Pikkuveli

Runoilija paperisiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2005
Viimeksi paikalla: 15.4.2016 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ymmärräthän,
ettei kukaan näin raskasta,
pimeää ja heikkoa sydäntä
taakakseen halua,

liian raskas
se on jo itsellenikin kantaa."
 

Muistan sinut kehdossa
pienen hymyilevän suppusuun
ja keveän kikatuksen

Otin sinut ylpeänä syliin
kutitin leuan alta
nyt minulla on ihkaoma
pikkuveli

Koko elämäsi polun
olen yrittänyt suojella sinua
tuskalta ja pimeydeltä
huutanut
ota minut, säästä hänet

Silti maailman pahuus löysi sinut
kietoi jäiset kouransa ympärillesi
ja veti mukanaan pimeyteen

Mutta usko pois
pikkupikkuveli

vedämme sinut takaisin valoon
pikkuveli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pikkuveljesi on onnekas kun hänellä on sinut, kauniisti ajatuksesi olet runoksi pukenut.
Vahvaa rakkautta tässä.

Kaunis, mutta haikea runo. Toivottavasti veljesi lukee runon :)

 

Käyttäjän kaikki runot