Mieltäni piinaava kuolema

Runoilija paperisiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2005
Viimeksi paikalla: 15.4.2016 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ymmärräthän,
ettei kukaan näin raskasta,
pimeää ja heikkoa sydäntä
taakakseen halua,

liian raskas
se on jo itsellenikin kantaa."
 

Minä olen täynnä tuskaa
Olen täynnä kipua
Raastavaa, polttavaa, valkohehkuista
Sekaan ei mahdu mitään muuta

Kaikki kaunis kadonnut
Vain sisälläni huutava, kirkuva
Repivä, tappava tuska
Kuuluu jokaiseen päivääni

Siihen herään aamulla
Ja se on pirullinen kehtolauluni joka ilta
Se on unissa kaikkina öinä
Ja rinnallani jokainen sekunti

Ei minusta ole jäljellä muuta
Kuin tämä järjettömäksi tekevä
Mieltäni piinaava
Kuolema

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot