Sinä olet minun Pohjantähteni

Runoilija paperisiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2005
Viimeksi paikalla: 15.4.2016 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ymmärräthän,
ettei kukaan näin raskasta,
pimeää ja heikkoa sydäntä
taakakseen halua,

liian raskas
se on jo itsellenikin kantaa."
 

Sinä olet minun pohjantähteni
loistat muita kirkkaammin
näytät pimeimmässäkin yössä
reitin jota seurata
takaisin turvaan, valoon

Sinä olet minun pohjantähteni
suurimmankin synkkyyden hetkellä
tiedän:
sinua seuratessani
en voi astua harhaan
sinä et anna minun
pudota

Sinä olet minun pohjantähteni
ilman sinua olisin eksyksissä
en tietäisi
missä päin valo on
missä pimeys

Sinä olet minun pohjantähteni
ilman sinua
en löytäisi koskaan
takaisin kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!
Samaistuin hieman.. :)

Ihana!
Samaistuin hieman.. :)

Aivan upea runo. Kaunis kuin pohjantähti. :)

 

Käyttäjän kaikki runot