Minä huudan valkoiseen huoneeseen

Runoilija paperisiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2005
Viimeksi paikalla: 15.4.2016 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ymmärräthän,
ettei kukaan näin raskasta,
pimeää ja heikkoa sydäntä
taakakseen halua,

liian raskas
se on jo itsellenikin kantaa."
 

Mun sydän huutaa
tuskaansa pimeään yöhön
huutaa tuskaansa
verisiin viiltoihin

Ja minä huudan
hiljaisille seinille

Mun sielu huutaa
tuskaansa valkoisiin seiniin
huutaa tuskaansa
päässä kirkuvin äänin

Ja minä huudan
hiljaisille seinille

Minä huudan
valkoiseen huoneeseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot