Et voi koskaan olla omani

Runoilija paperisiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2005
Viimeksi paikalla: 15.4.2016 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ymmärräthän,
ettei kukaan näin raskasta,
pimeää ja heikkoa sydäntä
taakakseen halua,

liian raskas
se on jo itsellenikin kantaa."
 

Kuvittelin olevani
kivuton
kestäväni kaiken
särkymättä
olevani vahvempi kuin
herkkä sydämeni

Sinun vartalosi toisen sylissä
sai kaiken sisälläni
murtumaan
herkän sydämeni
huutamaan tuskasta

Enkä minä olekaan
tarpeeksi vahva

kykenemätön
peittämään heikkouteni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa eli loistavaa pidän

omia tuntojaan ei tarvitsekaan peittää. hyvä runo

Tämän runon tuskaisuus herätti minussa tutun tunteen... mutta en sanoisi sitä heikkoudeksi, että pystyy tuntemaan niin. Ei itsestään saisi peittää sitä aitoutta, vaikka haluaisikin suojella itseään kuorella - sitä helposti tukahduttaa samalla kaikki muutkin tunteet.

 

Käyttäjän kaikki runot